Terapie barev
Anotace: Malování slovy 2022
Barvy se řítí samospádem.
Život rychlým vodopádem.
Výkres z tisíců odstínů.
Miluji barvu tu a tu.
Odkryji oči fantazii.
Iluze střídá letargii.
Alejí snů se dobiji.
Minulost utíká.
V té nežiji.
Přítomnost tepe
a sílu klade.
Budoucnost klepe
na okno a říká,
živote žij nanovo.
Olovo občas není jed.
Uvědomění a sled.
Z nářků je člověk
čistý bez klamných vět.
Jedna strana tváře.
Zapíše si do diáře.
Dnes vyhrává zebra pruhovaná.
Jsem usměvavá.
Slunce v duši nikdo nevypáře.
Dívám se. Už neprší.
Den nezvučí v obruči.
Obrázek je mokrý.
Slzy ho pokropily.
Vrásky se utišily.
Den barevnou nadějí.
Už vidím léto
a ptáci zpívají.
Přečteno 175x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jitoush, Vědma, šerý, Psavec, kdotoví, zdenka
Komentáře (6)
Komentujících (3)