Vnitřní svět
Anotace: Malování slovy 2022.
V kráteru bezmoci,
člověk volá po pomoci.
Disharmonie osudu
vrhá stín a mlýn.
Budu či nebudu.
Harmonie tónů
má barvu z kamenů.
Hráč hraje ve jménu.
Taktika zavírání vrátek,
i když není na kabátek.
Občas špatně hraný film.
Já jako tvrdý splín.
Deprese a v sobě výbuch min.
Teror svých vlastních vin.
Vše není jako výkladní skříň.
Potlačená agrese
po traumatech v čase.
Obejmi mě.
Milý hlase.
Zápas.
Srdce bije o obruče.
Tluče. Nával. Křeče.
Samota duše.
Vezmu papír do ruky.
Den míchá šeď v jas.
Jednou se vzchopí kvas.
Temno a strach
žije v každém z nás.
Jen prolomit tu hráz.
Papír je lyra v nás.
Přečteno 237x
Tipy 18
Poslední tipující: Vědma, Iva Husárková, Jarunka, šerý, Sonador, Marten, Amonasr, Vivien, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)