I zrzavou s pihama, s dlouhýma nohama / tebe, chtěl bych. S písní na rtech a flétnou za pasem / tebou, zněl bych.
Svlékla sis bíle šaty / jen puntíky pih - z nich, ti na pleti zůstaly. Rozpustilas vlasy a zlato s medem po zádech, kaskáda.
Ryšavou krásou kolem hoříš v plam.
Ne, ani svým kohoutím hřebínkem vášně nezmohu / abych ten žár zkrotil.*
Rád jsem k tobě nahlédnul a nechal se inspirovat, Poetko.
21.01.2022 19:57:34 | šerý