Obraz minulosti
Anotace: Malování slovy 2022.
Na každého vzpomínejme v dobrém.
Ať se děje to či ono ve zlém.
Hranice je příliš nízká.
Občas to či ono tříská.
Házení hrachu nic neznamená.
A slova vážená jsou marná.
Ten vítr možná utká naděje
a nebo jen v mrazu zahřeje.
Chtěli jsme to či ono.
A zas se to neděje.
Jak námořníci máme kurděje.
Blábol místo moudrosti.
Přeháním s mravoučností.
Myšlenky skončí u obrazu.
Tam je chaloupka,
co hřeje i v mrazu.
Malíř Synek mě učaroval.
Vyžehlil v duši kravál.
Už dýchám a žiji dál.
Dobro bylo a roste opodál.
Jen vnímat a zapomenout na
dějství žalu a strmý sráz.
Nepřišel přeci holomráz.
Přečteno 137x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Vědma, Protos1182, Iva Husárková, klokotá, Psavec, kudlankaW, Kubíno
Komentáře (0)