Chybíš mi
Anotace: Malování slovy 2022.
Střechy ponuré.
Všechno zazebe.
I ta škvíra skrývá děs.
Drahý, to mi věř.
Život je drama i křeč.
Tak už se oblékám
a na den zvykám.
Polykám pomalu
bez přídělu
a svůj úděl znám.
To sevření. Tlumení.
Prázdno. Nejasno.
Okamžení. Mlžení.
Jsem občas had zbytečný.
Ruka se klepe den po dni.
Vteřina a pořád není zázrak.
V sobě přetlak.
V mysli nátlak.
Stres je můj pán.
Jen sebe nestíhám.
Tam ta dam.
Dívám se na mraky.
Zamáváš mi jednou Ty?
Možná znám zákruty.
Hvězdy občas změní směr.
Usměješ se .
Jsem za vitrínou
z mnoha skel.
Jednou přijde
pravý děj.
Teď čekám
a hledím.
Žel i žel.
Přečteno 152x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, jenommarie, Kubíno, Sonador, Fialový metal, Psavec, Iva Husárková
Komentáře (0)