Chaos
Anotace: Malování slovy 2022.
Rozházela jsem tempery.
Malovat samy nechtěly.
Stesk protnul stěny.
Odpověď a v sobě extrémy.
Chlad já dala papíru.
Bílá čtvrtka měla málo prostoru.
Emoce a nejasno.
Ach, ráno ani polojasno.
Jak díra v hlavě
chodí fantazie.
Já chtěla si hrát
a všude zkrat.
Jak malé dítě
lezu po zemi.
Hledám znamení,
že konec truchlení.
Telefon němý.
Bariérou jsou stěny.
Duše je v tahu.
Zázrak ani v milodaru.
Má svíce sotva se drží
přes všechny pokusy.
Chci odlétnout
a žít život husí.
Nemám kůži hroší.
Dav nezvládám.
Žvást a klam.
Slzy utírám.
Pravda není.
Jen mimoděk snění.
Řeč pokulhává.
Utéci. Věčná sláva.
Přečteno 191x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková, Vivien, Kubíno, Psavec, Vědma, Sonador, Fialový metal
Komentáře (10)
Komentujících (5)