Potěmkinova vesnice
Anotace: Malování slovy 2022.
Všechno jen na oko.
Zub času ohlodá to.
Jiskření v mlze
platí se draze.
Skvrny na podlaze.
Sbírám se dlouze.
Uvnitř bodce.
Žije se těžce.
Zem zmrzlá.
Život na oprátce.
Špatný vládce.
Maluji v hrůze.
Pot i kalamáře.
Vítr mi pomůže dát pravdu na formát.
Dá vědět, že vše není akorát.
Hvizd a hmat.
Průvan i kol.
Přemalovaný semafor.
Přečteno 125x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Iva Husárková, kdotoví, šerý, Psavec, paradoxy, Kan, Kubíno
Komentáře (2)
Komentujících (2)