Malování se ti moc povedlo. V životě je důležité si přát a poté doufat, samozřejmě věřit a neopouštět svou víru, ať se děje, co se děje, uvidíš, že se přání bude plnit a naplní i tvůj život, tak jak si představuješ. Třeba ne vším, ale mnoho krásných věci se dostaví... :-)
27.01.2022 20:26:36 | Kubíno
Moc děkuji za vstřícná slova a přeji vše dobré. Moc mě potěšil Tvůj velmi příjemný komentář. Jíťa
27.01.2022 20:56:04 | mkinka