Poslední cigareta
v noci je tu tma
a je čas na odhození
poslední cigarety
a ji pak vystřídá víno
a víno potom gin
vše se střídá jako střídá
den noc a noc den
a já čekám
na zazvonění budíku
co mi dovolí předstírat
že jsem v noci nebděla
Přečteno 163x
Tipy 9
Poslední tipující: V.N.Losinský, Marten, Kan, Iva Husárková, Psavec, šerý, Vivien, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)