Pevná vůle jako nikdy, stejně začal ztrácet směr.
Pocit, že ze srdce ementál, ten je taky plný děr.
Celý dny jen v posteli a moje hračka revolver.
Flegmatickej melancholik, nesnáším svůj charakter.
Vážně by mě zajímalo, pamatuje kůže vůní aster?