Ležím na zemi, vstávat už nehodlám.
Seru na celej svět, flegnstismus užívám.
Mám pocit, že ze mě mizí život. Někam utíká.
Možná jen já, nebo celej svět za zdí umírá.
Prej má každý morální kompas, aby našel správnou cestu.
Jen moje šipka nemá směr. Proto občas ztrácím hlavu.