Beznaděj
Tisíce prázdných pokojů
Přístrojů šepot čas měří
Stovky prázdných těl
Hlasy se v šeru noří
… běž…
Desítky těch co řekli „leť“
V chladu spočívají
Jeden dech
Jedny ústa
Na tvář Ti polibek dají
A nikdy smrti nevydají
Komentáře (1)
Komentujících (1)