Já pouze tuším, co je válka za svinstvo hrůziplné, ale stačí to k tomu, aby mi to udělalo zle. Každopádně mír není samozřejmostí a je potřeba ho pořád kolem sebe vytvářet a dospívat k němu i přes hádky do krve. Kdyby byly naše spory, konflikty a sváry mírné, neděla by se taková zvěrstva.
13.02.2022 20:03:30 | Slav Milo
Když se mnou seděl tatínek Nely, kamarádky, tak naplnil mi do mého pera řádky.
13.02.2022 20:07:14 | mkinka
Je zajímavé, jak má tady každý svůj styl. A ani se o to určitě nesnaží. Ty ho máš samozřejmě taky.
13.02.2022 10:00:22 | Kaprikorn
Děkuji za napsání. Toto je skutečný příběh lidí, které mám moc ráda.Vídáme se a obohacujeme.Mít rád je přijmout smutek toho druhého. A i radost v těžké době.
13.02.2022 10:04:06 | mkinka