Anna Primak
Anotace: Malování slovy 2022
Kamarádko má.
V myšlenkách položená.
Z Kijeva a hodná.
Už je to dávno,
co jsme se potkaly.
Bylo to na pláži
a celý týden spolu trávily.
Ty o deset let mladší.
Já dělala Ti sestru,
která Ti scházela
a s Tebou se smála.
Bylo mi šestnáct
a pro Tebe to bylo akorát.
Rodiče se o Tebe nebáli.
Mě věřili a s Tebou nechali.
Pak jsme si psali
a přátelili.
Čas byl nadějí.
Teď nevím o Tobě nic.
Jen soužení.
Třeba přijde k Tobě vzpomínka.
Nezapomněla jsem,
I když už nejsi tak malinká.
Aničko, ať se Ti daří
i v předjaří.
A kostka války netlačí.
Den začíná.
Já přemýšlím,
jak kamarádka se má.
Už pár let mi přibývá.
Přátelství se nezapomíná.
Třeba potkáme se zas.
Až bude mír i správný čas.
Držím Tě ve vzpomínkách.
Dopis píši Ti zas.
Jako tenkrát.
Slyším Tvůj hlas.
Ty mluvíš rusky,
tak budeme si povídat.
Přečteno 122x
Tipy 12
Poslední tipující: Kaj, Iva Husárková, Psavec, Koala, Amonasr, Friday, Marry31
Komentáře (4)
Komentujících (3)