Nikdo NIKDY nejede nikam sám.
Pokaždé je milován.
Někým ...
A ani to neví !
Někým ... kdo je v tu chvilku taky sám !
Kocourek nebo pejsek ?
Nebo lump či hejsek !
Anděl nebo čert ?
Jen jediný, který chodí sám !
A toho VELMI dobře znám .
Je ten co si hraje s kosou !
A nezanechává stopy nohou bosou.
ALE vždy je přivítán !
Těmi ... Co jsou připraveni.
15.02.2022 20:05:15 | Fialový metal
Děkuji.To byl silný pocit z prázdné tramvaje.
15.02.2022 20:21:18 | mkinka
Ta tramvaj cinká bez přestávky.
Když se blíží do zásuvky.
To znamená ... Že ?
15.02.2022 21:46:55 | Fialový metal
Ano. Řidič a pak já v ní sedím. Stejně je to zvláštní pocit narazit v Praze na tramvaj, kde nikdo nesedí. Ano. Trvalo to jen jednu stanici.
15.02.2022 22:15:25 | mkinka