Vyprávění
Anotace: Malování smutku 2022
Slyšela jsem vyprávění,
že palba se nezastaví.
Děti v úkrytu se bojí.
Strach má pokračování.
O zeď se opírám.
Nemluvím.
Jen psát předstírám.
Znám slova z první linie.
Srdce do dálky dám.
Myšlenkou utíkám.
To už je pár let.
Se mnou dcera.
Mezi pamětihodnostmi
já chtěla kvést.
Vzpomínám si na Petrohrad.
Velké metro a žádný chlad.
Památky, galerie.
I úsměv měl Višňový sad.
Balet, děti pojďte se podívat.
Krása a typický šat.
Teď do okna se dívám.
Prší a pořád smutkem se dusím.
Kapesník nosím.
Podobný jazyk.
Slovanský původ.
Proč?
Proč?
V hlavě kolotoč.
Přečteno 159x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, paradoxy, Friday
Komentáře (2)
Komentujících (2)