Hezké. Kdybych to uměl, napsal bych to podobně. Ahoj
27.02.2022 19:59:34 | umělec2
Víš, mě je hrozně líto, co se děje. Mám tři kamarádky z Ukrajiny a je to tím ještě pro mě těžší. Mají tam rodiny, děti a příbuzné. Známe se osobně hodně let.
Cítím takovou bezmocnost, že jim nemohu pomoci. Je to tak nespravedlivé.
27.02.2022 20:18:51 | mkinka