pro M.
kvůli tobě, Máňo
mi smrdí čardáš
zkysla mi,
medová Zuzka
zpráchnivělá princezna, zpuchřelá plyšová kočička
terapie z popelnice
víš "Máňo"
zašláplas ptáče
už potřetí
čubko zkurvená
kéž bych nosila šeříky tobě:
místo oběti
uřízla bych ti hlavu
nožem na dopisy
(škoda námahy)
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)