Milý synu
Anotace: Malování smutku 2022
Píši Ti dopis.
Poslední popis.
Hrůza všude.
Nevím, zda po mě zbude.
Slovo, co spojuje.
Možná budu v hromadném hrobě.
Pro Ukrajinu i za Tebe.
Pro Tvoji mámu
budu dýchat nebe.
Povolávací rozkaz.
Život na doraz.
Srdce odkaz.
Přijímám.
I když jsem nemocný.
Můj úděl věčný.
Toto rozloučení.
Vím, že vše jsem udělal.
Tebe moc a moc miloval.
Máš v Čechách babičku.
Nebudeš sám.
Já pro svobodu umírám.
Nezapomeň.
Brzo vzpomeň.
Mám Tě rád.
Kluku má.
Otcovská láska konejšivá.
I přes vše se zachová.
Přečteno 129x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Kan, ondrejxsima, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Vivien, paradoxy
Komentáře (0)