Chci se stát jednou černým koněm.
Bílým jsem byl již tolikrát.
Konečně budu možná zvolen.
A na krále si budu hrát.
Jako třeba Švanda dudák ?
Nebo chudák ?
S harmonikou u kostela !
Kde se pase stádo ovcí ...
A já nevím
Proč brečím
Když celé stádo ovcí bečí a bečí.
Kolem světa ...
Co zdá se stále menší ...
Než včera z večera byl ...
Tvá básnička je moc pěkná Liduško.
Krásnou neděli všem lidem přeji.
06.03.2022 05:10:33 | Fialový metal