Prapor bolesti
Anotace: Malování smutku 2022
Zasekl se čas.
Míří slza v nás.
Kulka bolesti.
Provaz a kat.
Slitování není.
Vidím drancování.
Píší slzy.
Prst duní.
Láteření.
Chtěla bych vědět,
co je to smích.
Ten pravý bez bolesti.
Slza stéká do propasti.
Včera telefon z Ukrajiny.
Nemluvíme, ale jsme.
Ještě zázrak snad přivoláme.
Drazí, snad se uvidíme.
Optimismus stěží neseme.
Proč všechno?
Nikdo nevíme.
Přežít se snažíme.
A po svobodě stýskáme.
Do poslední krve se nedáme.
Čechy rádi máme.
A praporem víry máváme.
I slova sbíráme.
S láskou k živému voláme.
Ještě věříme.
Přečteno 191x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Psavec
Komentáře (0)