Moje básně, elegie, nevadí že neuspěje.
U srdíčka nezahřeje. Mé psychické stěžeje.
Nesu si své otěže, tvář se dávno nesměje.
A ty díváš se mi do očí a ptáš se co mi je,
co se děje a jestli jsem v pohodě.
Oči, co viděly snad všechno.
Je to na nich vidět.
Už na první pohled.
Je s něma něco špatně.
Ta jiskra v oku co tam byla.
Ze dne na den vyhořela.
Nahradil ji snad chlad a zima?
Myslíš si že je to bolest.
Že mě trápí smutek.
Já je dostal za trest.
Můžu vidět do duší.
Fakt to není dar.
Je to prokletí.