Anotace: Inspirováno obrazem Jakuba Schikanedera
V pokoji plamen
petrolejové
lampy plápolá
Jeho zář na tvář
staré ženy dopadá
Ta v přítmí pokoje
schoulená
do sebe tu sedí
a dlouhý
její stín na stěně
se přízračně
fantaskním jeví
Též děkuji a hezký den přeji jenommarie
14.12.2022 11:59:50 | WWW
Našla jsem ho..má krásné obrazy. Děkuji za podnět;)
05.12.2022 21:06:12 | jenommarie
děkuji
09.03.2022 21:09:07 | WWW
Pěkné.
08.03.2022 13:10:24 | Kan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?