Pád z výšky
Anotace: A ještě jedna z kufru z půdy...
Jak snadné je zapomenout na lásku,
Jak jednoduché ztratit každou stopu,
Zůstane prázdno, pár slov a nic...
Čas míjení a trapných pozdravů
Čas smutku a nesplněné touhy
A veliký svět lhostejných,
Co padl nám na hlavu tak nenadále,
Že omráčení sletěli jsme z výšin
A padli ke zdi....
Každý na jinou stranu
Přečteno 177x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, jenommarie, Fialový metal, Kaj, Protos1182, mkinka
Komentáře (13)
Komentujících (7)