mi se ti k tomu poslední dobou pořád připomíní Alois Irlmaier...
11.03.2022 09:39:08 | Sonador
Ano. Složitá nejistota, co bude. Já když babička opravdu mluvila o té Sibyle, tak jsem nechápala, proč o ní mluví, ale teď už vím, že to bylo, že jejím slovům věřila a vážila si jí.
11.03.2022 10:25:15 | mkinka