A jsem doopravdy skutečná? Nebo jen něčí představa?
Je dobře, že znáš celý strýcův příběh. Znamená to, že po něm něco zbylo. Věci pominou, ale příběhy zůstávají, když je má kdo vyprávět
20.03.2022 08:54:15 | Lexi
Ty jsi zas na rozdíl od Forresta skutečná.
Zemřel mi strýček. Strávili jsme spolu hodně času. Mám pocit, že znám celý jeho příběh. Možná je to jen iluze. Nebo zjištění přišlo až ve chvíli, kdy je na tom jako Forrest.
20.03.2022 08:47:32 | Kaj
A záleží ti na tom? .) protože je z toho cítit lítost.. Lidé přicházejí a odcházejí, ale bolest v mysli zůstává..
14.03.2022 09:49:13 | Constantine
nezáleží... hlavně když je bonboniéra;) ...a zná ho člověk sám...
11.03.2022 09:27:34 | Sonador
S tou bonbonierou naprosto souhlasím, s tím druhým... někdy bych možná radši nevěděla :-))
14.03.2022 11:32:44 | Lexi