Anotace: ohlodat se na kost, zbyde po mně jenom čmáranice na kousku papíru, co jsem vytrhla ze stránek naplněnejch poznámkama o daleko lepší poezii, co napsal někdo, kdo ví, co dělá.
Eeee...? Ne, že bych pochňapl
beze zbytku, ale... Je to gut.
11.03.2022 13:17:17 | MonoGame