Všechy slzy, už jsem dal...
Všechny slzy už jsem dal
nezbývá jediná
a na místě, kde bych je lkal
není nic, jen tráva šedivá...
Všechnu bolest v sobě nesu
ať z lásky, či smrti
a city žijí, bez poklesu
ve mně, v nás, touhy drtí..
Všechny krásy toho času
snažím se myslí vnímat
neboj lásko, vnímám svého těla třasu
nechci dál si ho všímat...
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Jdarks, Cajka, Emily Říhová, Lioness, Friday, Psavec, Marten, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)