...
pochmurné počasí
déšť a šedá obloha
zábradlí podlehlé korozi
noční silueta města
jediná shrbená postava
zamžená okna vlaku
večerní návrat domů
nevyspoilerovatelný žal
dury svolí molly
a svalení na postel
pizzu aby kvalitní
nudnému životu
Přečteno 167x
Tipy 5
Poslední tipující: Nazgulll, Psavec, šerý, Friday, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)