Rekviem za prostého člověka
Za dálkou válka
děla duní
blíž a blíž
ješitnost mužů
vraždí zas
zástupy nevinných
žen a dětí
Ach válko ukrutná
Tys smrti symbolem
trychtýře po bombách
plné jsou slz
stíny průsvitné
hledají stopy zmizelých
dítě zbloudilé
na panel z betonu
namalovalo Madonu
z nenávisti hoří
z železa kříž
pověz maminko
kdo komu na obtíž
Na obnaženém roxoru
holubice bílá sedí
plameny ožehlá
křídla zlomená
do dáli hledí
Hej Vy chlapci
z ruských stepí
cožpak jste slepí
ztratili jste navíc
i duchovní zrak
já jsem jen pták
chci žít v míru
mám svou víru
vzlétnout opět do oblak
Přečteno 229x
Tipy 17
Poslední tipující: Veru, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Jarunka, Marten, Emily Říhová, Kan, Vivien, mkinka, paradoxy, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)