Panická ataka? To je ten tlak na hrudníku?
Zase stresy na hlavu, jenom kvůli okamžiku.
Jenom malá chvíle, co mi připomněla starou dýku.
Trošičku nenávisti, otrávená slova na jazyku.
Teď je tu ta ataka, snaha přežít bez kyslíku.
Snaha přestat psát, promiň lásko, je to marný.
Ze začátku zapálený, ale zatím nereálný.