Vyprávěj mi
za nocí mi vyprávěj o slunci
a za pětek o úspěchu
na poušti o údolí s vodou
a na startu o vrcholku
vyprávěj o dokončené skládance
za řinčení porcelánové vázy
vyprávěj o lásce proti agnoranci
minimalismu o bezúrodné snahy
o bojácnosti při strachu
Přečteno 204x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Frr, mkinka, J's ..
Komentáře (4)
Komentujících (2)