Kožich
Kožich
S ranním rozbřezkem,
popíjím kafe,
ze střech ani kapka.
Promrzlým prstem,
zhasínám cigáre,
ve vzduchu válka.
Myšlenky na frontu,
prochladlého chlapa,
na tancích jinovatka.
Rampouch u nosu,
thermo prádla,
bavlna, vlna, vata.
Vybaven do zimy,
v podmínkách božích,
divoké sny, že ztratil kožich.
Přečteno 166x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Frr, Fialový metal, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)