Princip maleficence
Myslela jsem bez přemýšlení,
že žádný jiný způsob není,
jak bys mě mohl ponížit,
však teď sleduji v oněmění,
ač nejsem dobrá v přihlížení,
že ses opět zvládl připlížit,
jako ten had z ráje - slizký -
zvolils cíl, jenž je mi blízký,
chceš mě vinou zatížit?
Úmysl tvůj je opět nízký
a zase volíš snadné zisky,
zase chceš jen ublížit?
Přečteno 212x
Tipy 20
Poslední tipující: mravenec, Jarunka, Leynd, mkinka, Discipulos, Amiradi, Rozmarýna, Kan, Marten, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)