A když mrzne...
A když mrzne
hlína křupe pod nohama
nechci šlapat, abych tě nevzbudil...
A všechno se zhasne
nebe nám svítí, oblohama
co dělat, abych tomu zabránil?
Vše jednou končí,
a já to tam necítím,
protože jdu jiným směrem
a slzy v tvých očích
zastavit neumím
třeba si občas vzpomenem...
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: R.C.Šumbera, mkinka, Sonador
Komentáře (0)