Anotace: Po návštěvě Terezína
Byla jsem v Osvětimi. Mám tu též o tom báseň. Hodně blízké téma. A slzavé.
Kvůli tomu, že byl v odboji zemřel rodině velmi blízký člověk. Pořád živý příběh.
25.04.2022 09:58:24 | mkinka
Jak se báseň jmenuje?
26.04.2022 16:39:05 | s úsměvem na tváři
To mě mrzí, přeji jen, ať zmizí brzy starých smutků slzy.
Na báseň se mrknu.
26.04.2022 16:38:31 | s úsměvem na tváři
Mám rád pravidlo, nebo spíš takový spisovatelský pořekadlo "show don't tell" - protože třeba ten Mengele se dal opsat alespoň tím Andělem smrti. Vyznělo by to líp. Podle mě, nemusíš s tím nutně souhlasit.
21.04.2022 21:00:48 | vrbák
Za kritiku děkuji a vřele ji přijímám! Pravda, přemýšlela jsem nad tím, ale chtěla jsem to tam dát pro jasnost věci. Asi to nemuselo být, uznávám.
PS: přijímám veškerou kritiku, tak pojďte do mě! :D
Díky
A.
21.04.2022 22:44:42 | s úsměvem na tváři