I když mám zrovna v uších Kollera a celkově nemám nijak snivou náladu, tak tomuhle rozumím. Líbí se mi to, protože je to po dlouhé době od tebe věc, která se mě nějak hloub dotýká.
I když ta plyšová myš je tvoje =), snad nevadí, že jsem si podle potřeby doplnila svého méďu...
20.03.2007 19:11:00 | Gina Rocca