Můj poslední den
Anotace: Už jsem přišla na to,jak bude vypadat
Zlým znamením naslouchám
slyším nářek sýčka
tiše zní mi jako slza
která spadla z víčka.
Černá kočka neštěstí
přeběhla mi přes cestu
teď si budeš,živote,
hledat jinou nevěstu.
V kalendáři třináctého
pátek ještě k tomu všemu
dneska asi nevrátím se
jak to vidím,živá domů.
Na obloze táhnou mraky
dosním si svůj sen
tak takhle teda vypadá
můj poslední den...
Komentáře (2)
Komentujících (2)