Pýcha a pád
Pýcha a pád,
prachy utracené,
tělo zatracené,
tolik mám vad...
Pýcha a pád
na mých citech cizopasí,
svědomí své zbraně tasí,
přichází zlá doba, přichází hlad.
Pýcha a pád,
nekončící utrpení,
přehrozné je zatracení,
pálí se mi kůže, strašný to smrad...
Pýcha a pád,
rozpadá se moje tělo,
tělo, jež se strachem chvělo
sto sedmkrát.