Prostovlasá
slýchávaly tvoje uši
že i s pleší ti to sluší
teď se slova vlečou
tečou slzy, tečou
…
vztek se s žalem slévá
pomník halí vinná réva
…
plechová růže
byť zlatý květ
co láska zmůže
krutý je svět
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Marten, Fráňa Šránek, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)