Taky mě ráno všechno bolí. Jen jednou mě nebolelo, a to jsem spěchal k zrcadlu, jestli se v něm uvidím. Viděl
jsem se a stačil hloupý pohyb a byl jsem živý.
12.05.2022 17:37:44 | Kan
Doporučuji Dračí krev z Peru, která je zázračná. Informace najdeš u Petra Chobota, který tam pravidelně navštěvuje šamany a zároveň realizuje 20 let studie, odborné práce v labortořích. Petr Chobot je človíček, který léčí rovně a naplno.
12.05.2022 16:57:11 | Krahujec
Au, foukám na bolavé tělo i duši. Jak by bylo krásné žít v levitaci- to mě moooc zaujalo)
12.05.2022 16:14:51 | CULIKATÁ