Ptáci začali odlétat na jih
A ty zase odcházíš
Naše doteky jsou zaznamenány v bájích
Zdali pak víš,
Že se duši mojí ani na krůček neoddálíš?
Někdy si myslím že to všechno byl jen sen
Moc dobře víš, o co jsi byl ochuzen
Probouzím se sama a nevím, kde to jsem
Zřejmě zase omámená nějakým tím předpisem
Natahuji ruku vedle na polštář
Jak je možné že už necítím tvou tvář?