Anotace: ...
Děti nechtěné,
v životě ztracené.
Jako mrtvá váha,
jak na noze kláda,
cítí se, když svůj domov
nikde nemohou najít.
Jestli je svět vyrobenej z lásky, pak je bolest důkazem, že není ještě hotovej.
Inspiruješ, takže velkej tip
12.06.2022 22:28:31 | poslední