Ježkovi Zraky

Ježkovi Zraky

ze sebe
dávám ti v požáru těla
poslední myšlenku
sebranou z popela hrobaříků
to tlukot jejich schránek zůstal..

prohlédnu tmu
přes zavřené oči
v kouři povstanu
během chladné noci
žilnatou deskou z mramoru
mravenčení v konečcích prstů..

ustane tep
oživlé povzdechy
nepálí v důlcích
po zhaslých očích
nápisy v kamenných zdech
dlaní je můžeš číst..
Autor JSH, 19.05.2022
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Emily Říhová, šerý, WWW, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ano. Na zdech je povrch plný cévních vlásečnic. Přesto vně dýchají chlad...
Ježkovi oči! Ten projev niterních upomínek*

19.05.2022 21:59:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel