Jeremiášův pláč
Anotace: Malování slovy 2022
Probudila jsem se
a na Jeremiášův pláč myslela.
V hlavě mi svitlo,
kdo vlastně autorem byl.
Tak mladý a nadaný
v úžasu mě překvapil.
Psal pod pseudonymem.
Ach tragická čára
za jeho životem.
Bolest spojená s osudem.
Umírat člověk ve 22 nemá.
Zůstává kniha milovaná.
Díky Ortene. Slova pro Tebe.
Ty dal jsi květenství milé.
Přečteno 254x
Tipy 21
Poslední tipující: CULIKATÁ, Frr, Iva Husárková, Dejvis, Amonasr, Sonador, Marten, Kan, Psavec, šerý, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)