Hledám
Anotace: .. škoda, že jsi neexistoval..
Hledám tě v teplém ranním vánku- možná Tě prozradí Tvá vůně
Hledám tě mezi rorýsy - doufajíc, že Tě prozradí svým křikem
Hledám tě pod maskou etiketty
Hledám tě na zastávce "Na konci světa".
.. Ano, vím, že Iluze
autobusem necestují..
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Psavec, Iva Husárková, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)