Anotace: v šuplíku nalezeny ještě nějaké starší depky. 25. 1. 2019
k čemu je život
když bolí tě žít
k čemu jsou sny
když můžeš jen snít
k čemu je láska
když nemiluješ sebe
k čemu je svět
když bytí tě zebe
k čemu jsou druzí
když nesnášíš lidi
k čemu je hrát
když nikdo nevidí
k čemu jsou city
když cítíš jen bolest
k čemu je umřít
když propásneš konec
k čemu je všechno
když není nic
žijeme sami
umřem
nic víc.
Pak k čemu je psaní,
když nožky laní
zlámané nastokrát
od lidí
jež soucitem
v sebe se zaklínají...
29.05.2022 01:14:29 | MonoGame