Přikrytý kapradinami
a kamením tu leží
uprostřed bezútešně působícího
mlhou zahaleného podzimního lesa
pytlákem zastřelný
hajný
Hmmm :( ..klobouček
05.12.2022 20:52:23 | jenommarie
Konečně happy end... díky:)
29.05.2022 09:53:43 | MonoGame
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?