Války
Anotace: Proč je kolem tolik násilí a zloby?
Černý rytíř v těžké zbroji,
s černým štítem,
s ostrým kopím,
žene tryskem svého oře,
kde zastaví,
tam je hoře!
Země puká bolestí,
všude kolem neštěstí,
domy hoří v plamenech,
místo vody, proudy krve.
Život tu věčnou bitvu vzdal,
a stal se zajatcem!
„Vítězství!“, křičí smrt...!
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (4)