Anotace: v šuplíku nalezeny ještě nějaké starší depky. 25. 1. 2019
vím, jak bolí deprese
vím, jak bolí žít
vím, jak bolí utíkat
vím, jak bolí být
vím, jak bolí hledat směr
smysl, účel, poslání
vím, jak bolí lišit se
i zapadat mezi ostatní
vím, jak bolí nechápat
a chápat ještě víc
hlavně vím, jak bolí poslouchat
chytrý rady ostatních.